Ηρώ Μπέζου: Αποχωρεί από το «Ξύπνα Βασίλη»

Η Ηρώ Μπέζου αποφάσισε να αποχωρήσει από την επιτυχημένη παράσταση.

Η κόρη του Γιάννη Μπέζου υποδυόταν τη φιλελεύθερη αδελφή του ανασφαλούς Βασίλη, ρόλο που στην κινηματογραφική εκδοχή έκανε η Έλενα Ναθαναήλ. Η παράσταση ήταν από τις πιο επιτυχημένες της σεζόν για το Εθνικό Θέατρο.

Ωστόσο, η νεαρη ηθοποιός διανύει μια καλή περίοδο στην προσωπική της ζωή, αφού βρίσκεται σε σχέση με τον 32χρονο Χάρη Φραγκούλη, έναν από τους πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς της νεότερης γενιάς.

Βέβαια, δεν θα τους δούμε να εμφανίζονται μαζί πιασμένοι χέρι χέρι σε κοσμικά σουαρέ, καθώς απεχθάνονται και οι δύο τις εκδηλώσεις αυτού του είδους. Το ζευγάρι επιλέγει εναλλακτικά στέκια για τη διασκέδασή του, κυρίως στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η γνωριμία της κόρης του Γιάννη Μπέζου με τον Χάρη Φραγκούλη άρχισε φιλικά, από τη σχολή του Εθνικού όπου φοίτησαν και οι δύο, για να εξελιχθεί στην πορεία σε αισθηματικό ειδύλλιο. Αμέσως μετά την αποφοίτησή τους δημιούργησαν μαζί και με τον συνάδελφό τους Γιάννη Παπαδόπουλο τη θεατρική ομάδα Κουρσκ (από το ρωσικό υποβρύχιο) και καταπιάστηκαν με ποιοτικά και «δύσκολα» πρότζεκτ.

Η ερωτική σπίθα ανάμεσά τους άναψε στα γυρίσματα της ταινίας «Αφτερλωβ» του Στέργιου Πάσχου, όπου κράτησαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.