ΗΠΑ: Αυτοκίνητο σκότωσε μία γυναίκα και τραυμάτισε επτά ακόμη άτομα

Της Χρύσας Σκουρολιάκου

Επτά τραυματίες και μία νεκρή γυναίκα τη στιγμή που πραγματοποιούνταν αγώνες, όταν αυτοκίνητο συμμετείχε σε αγώνες και συγκρούστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, βγήκε από τις μπάρες ασφαλείας και έπεσε πάνω στους θεατές.

Τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στη Μοντάνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, διοργανώνονται αρκετοί αγώνες σύγκρουσης, με παλιά αυτοκίνητα που συμμετέχουν σε αυτούς τους διαγωνισμούς.

Τη στιγμή που πραγματοποιούνταν οι αγώνες, ένα από τα οχήματα έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στους θεατές παρασύροντάς τους.

Εξαιτίας της σύγκρουσης μία γυναίκα 30 ετών έχασε τη ζωή της και επτά ακόμη άτομα είναι βαριά τραυματισμένοι, ανάμεσά τους βρίσκεται και ένα παιδάκι ενός έτους.

Ουσιαστικά στόχος τους είναι να αγωνίζονται με παλιά αυτοκίνητα και να πέφτει το ένα πάνω στο άλλο, μέχρι να βγει νικητής.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.