Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση της για το χθεσινό της story και η δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ

133

Μετά την έκταση που πήρε το χθεσινό story της Ιωάννας Τούνη στα social media και στη τηλεόραση, η ίδια θέλησε να ζητήσει δημόσια συγνώμη και να εξηγήσει ακριβώς το περιστατικό που συνεβη στο αεροδρόμιο καθώς και γιατι ένιωσε τόσο αδικημένη.

Η ίδια πριν από λίγο δημοσίευσε ένα νέο story στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου μεταξύ άλλων εξήγησε αναλυτικά γιατί έγραψε το χθεσινό story.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Γεια σου πριν λίγο γύρισα σπίτι και άνοιξα τη τηλεόραση και τα media και είδα πόσο μεγαλη έκταση έχει πάρει το χθεσινό μου story και προφανώς νιώθω πάρα πολύ άσχημα για όλο αυτό οπότε νομίζω πως ειναι μια πολύ καλή ευκαιρια να μιλήσουμε λίγο παραπάνω. 

Για αρχή θέλω μια πολύ πολύ μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ πραγματικά για όποιον έκανα να πιστέψει με τα δικά μου λεγόμενα μέσα από το story μου ότι επιτέθηκα στους ανθρώπους του αεροδρομίου, ότι μίλησα άσχημα στους υπαλλήλους, ότι τους πέταξα τα λεφτά στα μούτρα ή ότι όλο αυτό το πράγμα.

Σίγουρα δεν συνεβη κάτι τέτοιο και όλο αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ, οπότε αν αυτό καταλάβατε από το χθεσινό μου story πραγματικά ΣΥΓΝΩΜΗ . Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να προάγω κάτι τέτοιο.

Το μόνο που ήθελα να επικοινωνήσω και σιγουρα με το χειρότερο το τρόπο γιατί ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη , ενιωθα αδικημένη ειχα νεύρα οπότε το story μου σίγουρα  δεν ήταν το πιο σωστό. Τέλοσπαντων στο δια ταυτα, όντως μου ζητήθηκαν 40 € έξτρα, πλήρωσα εννοείται. Είχα 50 € οπότε επρεπε να πάρω τα ρέστα μου και την απόδειξη και τους απάντησα σας ότι « ευχαριστώ πάρα πολύ δεν θέλω ούτε ρέστα ούτε απόδειξη.» Δεν με ενδιαφέρουν τα χρηματα με ενδιαφέρει η κίνηση σας» Και δεν μου άρεσε καθόλου όλη αυτή η δυσκολη θέση στη οποια βρέθηκα εχθές . Δεν έχει καν σημασία το αν ταξιδεύω η δεν ταξιδεύω κάθε τρεις μέρες Θεσσαλονίκη – Αθήνα. 

Όοιος και να ήταν στη δική μου θέση. Γιατί ζήτησα να συμπτύξω τις δυο βαλίτσες μου για να μπορέσουν να ισορροπήσουν τα κιλά και μου αρνήθηκαν και μου είπαν «Οχι πρεπει να πληρώσετε »

Οπότε για αυτό το λόγο κιόλας ένιωσα τόσο αδικημένη και νευριασμένη και και και και φέρθηκα με τελείως χαζό τρόπο γραφοντας αυτό το story και επικοινωνώντας κάτι τέτοιο αλλά πραγματικά δεν ήθελα να περάσω αυτό το μηνυμα και σίγουρα δεν φέρθηκα άσχημα σε κανέναν στο αεροδρόμιο. Νευρίασα μόνη μου, το επικοινώνησα λάθος σε εσάς. ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ »