Ιωάννα Τούνη: Έβαλε τον γιο της στον μάρσιπο και πήγε για δουλειά – Φωτογραφία

162

«Αυτός ο μπέμπης πιστεύεις πως όταν μιλήσει θα με βρίσει που τον σέρνω παντού;» έγραψε στο story της η επιχειρηματίας

Δεν τον αποχωρίζεται ποτέ. Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη και τον δύο μηνών γιο της. Η επιχειρηματίας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται κανονικά στην επιχείρησή της.

Αυτό το δίμηνο η Ιωάννα Τούνη έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα της καθημερινότητα και δειλά δειλά επιστρέφει στις δραστηριότητες της.

Η Ιωάννα παίρνει πάντα μαζί της τον γιο της και χθες μέσα από ένα story της «γεννήθηκε» μια απορία την οποία μοιράστηκε με τους followers της. «Αυτός ο μπέμπης πιστεύεις πως όταν μιλήσει θα με βρίσει που τον σέρνω παντού;» έγραψε στο story της με χιούμορ η Ιωάννα.

Touni_Moro

Η Ιωάννα Τούνη όταν είχε δεχτεί σχόλια σχετικά με το γεγονός ότι παίρνει πάντα μαζί της το παιδί είχε απαντήσει: «Ξεκινήσαμε με το πού αφήνω το παιδί. Το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα! Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα με το καρότσι, το μάρσιπο με τα πάντα, με πάνες με μωρομάντηλα. Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει. Οπότε παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε».