Ιωάννα Τούνη: Είμαι κουρασμένη ψυχικά και σωματικά, γιατί ταξιδεύω συνέχεια

98

tounio2823

Η instagrammer ανέφερε σε ανάρτησή της ότι έχει πτήση τέσσερις μέρες την εβδομάδα

Η Ιωάννα Τούνη είπε στους ακολούθους της στο Instagram ότι νιώθει κουρασμένη ψυχικά και σωματικά, ενώ παράλληλα έφτιαχνε τις βαλίτσες της.

Μέσω Instagram story, κατέγραψε τον εαυτό της να φτιάχνει μια ροζ βαλίτσα καθώς πρόκειται να κάνει ακόμη ένα ταξίδι, ενώ την ίδια ώρα έλεγε ότι το να έχει τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, είναι κουραστικό. «Συνειδητοποίησα ότι από τις 7 μέρες της εβδομάδας τις 4 είμαι σε πτήση και μάλλον είναι ένας από τους λόγους που είμαι τόσο κουρασμένη. Έχω σίγουρα ένα πήγαινε έλα Θεσσαλονίκη Αθήνα και πίσω και μετά σίγουρα ένα Σαββατοκύριακο ίσως τώρα που είναι καλοκαίρι, σε νησί, που κάποιος από τους δύο θα έχει δουλειά» λέει στο κλιπ.

Στο ίδιο story έγραψε: «Συνειδητοποίησα χθες ότι ένας από τους λόγους που νιώθω πολύ κουρασμένη σωματικά και ψυχικά (πέρα από το μωρό και την δουλειά), είναι ότι ταξιδεύω συνέχεια. Συγκεκριμένα τους τελευταίους μήνες (για να μην πω χρόνια) έχω πτήσεις 4 από τις 7 ημέρες της εβδομάδας».

Δείτε το βίντεο

Το τελευταίο διάστημα, η Ιωάννα Τούνη έχει πάει για διακοπές στις Σεϋχέλλες, το Λας Βέγκας, τη Μύκονο και έχει ανεβάσει φωτογραφίες στα social media.