Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού που ζει τον έρωτα του … αλά κάμπινγκ

200

 

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν ότι... κάνουν μαζί διακοπές | in.gr

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, ποιος δεν έχει αναρωτηθεί από την αρχή των δημοσιευμάτων που είχαν πάρει φωτιά για το αν βρίσκονται σε σχέση. Ωστόσο, μπορεί να μην έχουν ανακοινώσει επίσημα το δεσμό τους, αλλά οι δυο τους κάνουν κοινές διακοπές και ποστάρουν στους λογαριασμούς τους στα social media φωτογραφίες που μαρτυρούν… την κοινή τοποθεσία τους και όχι μόνο, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για ένα νέο εκρηκτικό ζευγάρι που θα απασχολήσει ιδιαίτερα την ελληνική showbiz.

Μετά τις αποδράσεις σε Ζάκυνθο, Νάξο και Χαλκιδική, όπου πέρασαν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με φίλους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη που πρόσφατα βρέθηκαν την ίδια ώρα για ραντεβού στα νέα γραφεία της Barking Well Media στην Κάντζα – πήγαν για κάμπινγκ στη Μεσσηνία.

Το okmag.gr απαθανάτισε την Ιωάννα και τον Δημήτρη στη θάλασσα, να απολαμβάνουν τις βουτιές τους, αλλά και σε παραδοσιακή ταβέρνα, όπου γευμάτισαν μετά την παραλία.

Όπως θα διαπιστώσετε, οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που υπήρχαν τριγύρω.  

Πάντως όταν η Ιωάννα Τούνη ρωτήθηκε τι τρέχει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, είχε πει:

«Ποιοι με θέλουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Όλα καλά. Είμαι ελεύθερη προς το παρόν… Δεν ξέρω για το My Style Rocks All Star, βγήκα για έναν καφέ.

Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις στον δρόμο, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή σε ένα τέλειο πλατό και θα είμαι…».

 

Πηγή: in.gr