Ηνωμένο Βασίλειο: Οι σωματοφύλακες της Meghan ζήτησαν από τους φαν να μη τη φωτογραφήσουν

της Ελευθερίας Καραμπίνη

Σχετική εικόνα

Οι σωματοφύλακες της Meghan Markle προειδοποίησαν τους οπαδούς του tennis να μην βγαλουν φωτογραφίες της στο Wimbledon, ώστε η ίδια να μπορεί να «ασχοληθεί με ανθρώπους και όχι με κινητά τηλέφωνα», δήλωσε σήμερα μια βασιλική πηγή στο MailOnline.

Σύμφωνα με τη Daily Mail όταν η πρώην ηθοποιός της σειρας  Suits,  πήγε τον περασμένο Ιούλιο να παρακολουθήσει την φίλη της Serena Williams που έπαιζε tennis, οι σωματοφύλακες της Meghan , ζήτησαν από τους fan της να μη τη βγάλουν  φωτογραφίες.

Τότε το παλάτι του Kensington αρνήθηκε να το σχολιάσει και να πάρει θέση – αλλά μια βασιλική πηγή είχε δηλώσει στη MailOnline: «Δεν είναι ασυνήθιστο οι υπάλληλοι προσωπικής προστασίας που συνοδεύουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να ζητούν από τους ανθρώπους να μην βγάζουν φωτογραφίες, για να μπορούν να ασχοληθούν με ανθρώπους και γεγονότα, παρά με κινητά τηλέφωνα ».

Η Δούκισσα του Sussex χαρακτηρίστηκε ως «παιδαριώδης». όταν η κυρία Sally Jones που βρισκόταν στο χώρο, αποκάλυψε ότι είχε προειδοποιηθεί για τη λήψη φωτογραφιών – και είπε στον σωματοφύλακα της Meghan ότι προσπαθούσε να τραβήξει μια φωτογραφία της Williams ενώ δεν είχε ιδέα ότι η Δούκισσα του Sussex ήταν εκεί.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.