Ηλιούπολη – Η σοκαριστική κατάθεση της δεύτερης αιχμάλωτης του αστυνομικού μαστροπού

356

Τις στιγμές κόλασης που έζησε δίπλα στον αστυνομικό Δ.Μ., ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε, παρά τη θέλησή της, την 19χρονη στην Ηλιούπολη, κατέθεσε ακόμα μία κοπέλα ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η κοπέλα, 27 ετών σήμερα, βρέθηκε τον περασμένο Ιούλιο ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας, η οποία χειρίζεται την υπόθεση της Ηλιούπολης.

Στην πολυσέλιδη κατάθεσή της, που αποκαλύπτει το NEWS 24/7, καταγράφεται ότι, από το τέλος του 2016 έως το 2017, υποβλήθηκε επανειλημμένα σε ξυλοδαρμό, βιασμό και τρόμο από τον κατηγορούμενο, ώστε να συμμορφωθεί με την βούλησή του.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή, όμως, αφού στη συνέχεια αυτής της περιόδου κρατήθηκε παρά τη θέλησή της, με απειλές βίας και θανάτου εναντίον της οικογένειάς της, από τον ίδιο άνθρωπο, με σκοπό να την εξαναγκάσει να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με εταιρεία και να συμμετέχει σε πορνογραφικές ταινίες και, παράλληλα, να εκδίδεται έναντι χρηματικής αμοιβής, την οποία εισέπραττε ο κατηγορούμενος.

Οι εφιαλτικές μνήμες ξύπνησαν στο μυαλό της 27χρονης κοπέλας, η οποία χρειάστηκε να εξεταστεί από ψυχολόγο για να καταθέσει. Η έκθεση πραγματογνωμοσύνης δείχνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κορίτσι, πέντε χρόνια μετά:

«Η διάθεσή της περιγράφεται από φόβο, ενοχή, ντροπή και απελπισία με χαρακτηριστικά αυτοκαταστροφής. Μεγάλη προσπάθεια αυτοελέγχου είναι εμφανής. Σε κρίσιμα σημεία της περιγραφής της, φαίνεται να αναβιώνει τα γεγονότα με κρίσεις μετατραυματικού τύπου και καταθλιπτικά συναισθήματα. Η διάθεσή της συνάδει με τις συνθήκες και συγκλίνει», αναφέρει ο ψυχολόγος, Ιω. Μανάφας.

Και προσθέτει, αναφορικά με τη μνήμη της: «Έχει την ικανότητα να ανακαλεί γεγονότα με χρονολογική σειρά, να μένει εντός θέματος και να εξηγεί. Υπάρχει απώλεια μακροπρόθεσμης μνήμης από συγκεκριμένα γεγονότα και στιγμές, που τα γεγονότα προκαλούσαν μεγάλη ψυχική φόρτιση. Πιθανόν, λόγω χρήσης ουσιών (παρά τη θέλησή της), ψυχικής κόπωσης και σωματικής εξάντλησης, η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι η εμπειρία ήταν τόσο τραυματική, ο νους της απλώς την απέκλεισε για να προστατευθεί από τον δρόμο της πραγματικότητας».

Διαβάστε περισσότερα στο in.gr