Ηλικιωμένος αυτοϊκανοποιούνταν μπροστά σε ανήλικες στο Ηράκλειο

83

Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και απειλή κατά συρροή.

Η θέα μιας παρέας ανήλικων κοριτσιών που είχαν μόλις βγει από το σχολείο τους και έκαναν βόλτα στο κέντρο του Ηρακλείου, ερέθισε έναν διεστραμμένο συνταξιούχο που δεν δίστασε να τα ακολουθήσει και κατά πόδας, να βγάλει το γεννητικό του όργανο και να αυνανιστεί μπροστά τους!

Ο ξαναμμένος 70χρονος είχε εντοπίσει την παρέα των ανήλικων μαθητριών και άρχισε να τις κοιτάζει επίμονα, σαν να τις «έγδυνε» με τα μάτια του! Στη συνέχεια, τυφλωμένος από την διέγερση, τις ακολούθησε ως την κεντρική πλατεία Ελευθερίας όπου έβγαλε το μόριό του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται παθιασμένα, ενώ ταυτόχρονα «στόλιζε» με πρόστυχες φράσεις τα εμβρόντητα κορίτσια!

Οι μαθήτριες ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία για τα καμώματα του ανώμαλου και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον συνέλαβαν επ’ αυτοφόρω. Σε βάρος του συνταξιούχου, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου άσκησε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και απειλή κατά συρροή και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Πηγή: protothema.g