Ηλίας Βρεττός: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του τραγουδιστή

Ο τραγουδιστής φέρει πολλαπλά κατάγματα.

Ο Ηλίας Βρεττός βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το πρωί της Δευτέρας με τη σύντροφό του.

Στην κάμερα του Πρωινού, ο γιατρός που παρακολουθεί τον Ηλία Βρεττό ανέφερε ότι έχει τρία κατάγματα και οι κακώσεις αυτές είναι χειρουργικές.

Ο γιατρός του είπε συγκεκριμένα : «Ο Ηλίας Βρεττός προσήλθε στην εφημερία μετά τον βαρύ τραυματισμό του, που μπορεί να συγκεντρωποιηθεί στο εξής πλάνο. Κατά σειρά βαρύτητος έχει ένα κάταγμα στην περιοχή της κοτύλης, αρκετά σοβαρό… Κάταγμα στο σύστοιχο μηριαίο στη δεξιά μεριά και κάταγμα βραχιονίου από την δεξιά πλευρά. Οι κακώσεις αυτές είναι χειρουργικές και προγραμματίζεται επέμβαση ολικής αποκατάστασης… Η εγχείρηση θα γίνει όταν σταθεροποιηθεί η κλινική κατάσταση του τραγουδιστή. Η σημερινή του κατάσταση είναι εξαιρετική. Επικοινωνεί. Μιλήσαμε μαζί τώρα, για μισή ώρα. Του περιέγραψα την κατάσταση πως έχει. Η κλινική εικόνα της κοπέλας είναι πολύ πιο ελαφρά και δεν νοσηλεύεται στη δική μας κλινική»

 

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.