Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όλη η αλήθεια για τη σχέση που της «χρεώνουν» με επιχειρηματία (photos)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται να έχει συνάψει δεσμό με επιχειρηματία κι αυτό έχει γίνει talk of the town.

Η κριτής του GNTM και ο Κώστας Μανώλης βγήκαν για φαγητό, με αποτέλεσμα τα μέσα ενημέρωσης να επικεντρωθούν σε αυτή τη συνάντηση.

Η κοινή τους έξοδος σε εστιατόριο του Κολωνακίου που είδε το φως της δημοσιότητας αποτελεί και την πρώτη γνωριμία τους, ενώ πελάτης του εστιατορίου τόνισε ότι μεταξύ τους υπήρχε μεγάλη οικειότητα και ένα πολύ καλό κλίμα.

Μάλιστα, μαζί τους ήταν και η Έλενα Χριστοπούλου με τον σύντροφό της Αποστόλη Κώτση.

Ο επιχειρηματίας, λοιπόν, Μανώλης είναι φίλος τόσο με την Έλενα Χριστοπούλου όσο και με τον αγαπημένο της, ενώ τη συγκεκριμένη ημέρα γνώρισε για πρώτη φορά την Ηλιάνα.

Οι εκατέρωθεν εντυπώσεις ήταν θετικές και σε ένα ευδιάθετο επικοινωνιακό κλίμα.

Ποια είναι όμως η αλήθεια για τη σχέση αυτών των δύο;

Πηγή από το περιβάλλον του μοντέλου εξηγεί ότι η κοινή τους έξοδος ήταν η πρώτη τους γνωριμία.

Η σχέση ανάμεσά τους όμως δεν υφίσταται, σύμφωνα με τη Real life.

Ο γοητευτικός Κώστας Μανώλης είναι πολύ χαμηλών τόνων και δεν έχει απασχολήσει ποτέ με την προσωπική του ζωή. Από την άλλη, η Ηλιάνα ταξιδεύει σε Νέα Υόρκη και Θεσσαλονίκη λόγω των οντισιόν του Greece’s next top model για τον δεύτερο κύκλο.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.