Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έλενα Χριστοπούλου: Συζητήσεις για νέα τηλεοπτική συνεργασία

525

Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου: Συζητήσεις για νέα τηλεοπτική συνεργασία –  Μαλεβιζιώτης

Το όνομα της Έλενας Χριστοπούλου βρίσκεται ανάμεσα στα υποψήφια για να πλαισιώσουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο νέο της τηλεοπτικό project
Την δική της εκπομπή μόδας ετοιμάζεται να αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο κανάλι του Alpha και ήδη γίνονται συζητήσεις για την ομάδα, που θα την πλαισιώσει.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το νέο project της παρπουσιάστριας θα μοιάζει στο «Style Me Up» της Μαρίας Μπακοδήμου. Ήδη, μάλιστα, έχουν ακουστεί μερικά υποψήφια ονόματα για την κριτική επιτροπή. Ανάμεσά τους, η Ραμόνα Βλαντή -που ξεχώρισε μέσα από το My Style Rocks- και η style expert, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, υπάρχει ένα ακόμα όνομα, το οποίο έχει συζητηθεί πολύ και δεν είναι άλλο από έναν πολύ κοντινό άνθρωπο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ο λόγος για την Έλενα Χριστοπούλου. Όπως αναφέρει μάλιστα το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Alpha διατηρούν κάποιες επιφυλάξεις για την εν λόγω συνεργασία, καθώς έχουν ήδη συνεργαστεί μαζί της, αφού πρόκειται για την μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Πηγή: protothema.gr