Ιδιωτικές ζωές: Η πολυδιαφημισμένη παράσταση ρίχνει αυλαία

zeta_h_645_450

Η θεατρική παράσταση έκανε πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου και αναμένεται να ρίξει αυλαία στις αρχές του Δεκεμβρίου.


Σύμφωνα με την espresso, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν στάθηκε τυχερή σε αυτό το επαγγελματικό της εγχείρημα, καθώς οι θεατρόφιλοι δεν έδειξαν την απαραίτητη προτίμηση.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι από την πρώτη κιόλας μέρα, στο Γκλόρια πήγαιναν λίγο παραπάνω από 100 άτομα ενώ το θέατρο είναι χωρητικότητας 600 ατόμων. Εν τω μεταξύ το πρωτότυπο έργο “Ιδιωτικές ζωές” είναι με τέσσερις ηθοποιός ενώ σε αυτή την εκδοχή στην σκηνή ο θεατής έβλεπε οχτώ ηθοποιούς δηλαδή δυο ηθοποιούς για τον κάθε ρόλο. Αυτή η προσέγγιση του σκηνοθέτη ίσως να ξένισε το κοινό.

Η γκρίνια δεν άργησε να έρθει με τον έναν παραγωγό να θέλει να κατεβάσει το έργο και με τον άλλο να θέλει να το παρατείνει, με αποτέλεσμα ν’ αποφασίσουν να ρίξουν αυλαία στις αρχές του Δεκεμβρίου και ν’ ακυρώσουν την επίσημη πρεμιέρα.

Σημαντικός παράγοντας σε  όλα αυτά ήταν και οι μισθοί των ηθοποιών, εκτός εκείνον της Ζέτας, η οποία είναι με ποσοστό.

Πηγή φωτογραφιών: gossip.tv

gloria-1

gloria-2Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.