Η Τίνα Τέρνερ και ο σύζυγός της, απέκτησαν ένα τεράστιο κτήμα στην Ελβετία

343

tina-turner

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι κόστισε 68 εκατομμύρια ευρώ και θα είναι γείτονες με τον Ρότζερ Φέντερερ – Δείτε φωτογραφίες από το κτήμα

Η «βασίλισσα του ροκ εντ ρολ» Τίνα Τέρνερ και ο σύζυγός της φέρονται να αγόρασαν μία έκταση 24.000 τετραγωνικών μέτρων με 10 κτίρια, πισίνα και προβλήτα σκαφών στη λίμνη της Ζυρίχης αξίας σχεδόν 68 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο σύζυγος της σταρ, Έργουιν Μπαχ (Erwin Bach), δήλωσε στην εφημερίδα Handelszeitung, ότι την απέκτησαν τον Σεπτέμβριο και βρίσκεται στο χωριό Staefa. Πρόσθεσε επίσης ότι ήταν ένα «λογικό βήμα» αφού πλέον έχουν την ελβετική υπηκοότητα και «αισθάνονται πολύ άνετα στην Ελβετία. Αλλά λόγω της πανδημίας και των συνεπειών της, εμείς – όπως και πολλοί άλλοι Ελβετοί – δυστυχώς απέχουμε από τα ταξίδια».

Ελβετικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα είναι γείτονες με τον Ελβετό σούπερ σταρ του τένις Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος φέρεται επίσης να ενδιαφέρθηκε για το ακίνητο, προτού καταλήξει σε ένα άλλο ανατολικότερα κατά μήκος της λίμνης.

Στα 73 της χρόνια η Τίνα Τέρνερ αποφάσισε να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και κατά 16 χρόνια νεότερο σύντροφό της Έργουιν Μπαχ με τον οποίο ζει στην Ελβετία από το 1994.

Δείτε φωτογραφίες από το κτήμα:


Πηγή: Πρώτο Θέμα