Η Τέιλορ Σουίφτ έχει 49,6 εκατ. followers στο Instagram

yuu

Οι κυρίες της αμερικανικής ποπ έχουν τους περισσότερους ακόλουθους μεταξύ των 400 εκατομμυρίων παγκόσμιων χρηστών του Instagram, ανακοίνωσε σήμερα η δωρεάν εφαρμογή κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο που γιορτάζει τα πέμπτα της γενέθλια.

Για πρώτη φορά, το Instagram επιβεβαίωσε τους πρώτους πέντε δημοφιλέστερους λογαριασμούς με την 25χρονη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ να βρίσκεται στην κορυφή με 49,6 εκατομμύρια followers .

Η 34χρονη σταρ των ριάλιτι παιχνιδιών Κιμ Καρντάσιαν διαθέτει 48,1 εκατ. followers και η επίσης 34χρονη τραγουδίστρια της R&B Μπιγιονσέ 47,2 εκατομμύρια.

Οι τραγουδίστριες της ποπ η 23χρονη Σελένα Γκόμεζ και η 22χρονη Αριάντα Γκράντε διαθέτουν 45,9 εκατ και 44,6 αντίστοιχα.

Συγκριτικά, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα διαθέτει 4,7 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Στα πέμπτα του γενέθλια, το Instagram συγκεντρώνει περισσότερους από 400 εκατ. χρήστες με το 75% από αυτούς να προέρχεται από εκτός των ΗΠΑ χώρες, όπως ανακοίνωσε η εταιρία τον περασμένο μήνα. Ο μέσος χρόνος που δαπανά ένας χρήστης της εφαρμογής αυτής είναι 21 λεπτά ημερησίως.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.