Η συγκινητική αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου: Τι συνέβη πριν το γάμο;

Mπορεί ο θρησκευτικός γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου με το Φίλιππο Μιχόπουλο στη Μύκονο να ανήκει στο παρελθόν, όμως η γνωστή ηθοποιός έκανε μια σειρά αποκαλύψεων για τα όσα ένιωσε το διάστημα της προετοιμασίας του γάμου.

Η Αθηνά με αφοπλιστική ειλικρίνια αναφέρθηκε στο άγχος και το τρέξιμο για το γάμο σε συνδυασμό με τη δουλειά και τις ευθύνες της μητρότητας και αποκάλυψε τη γεύση που της άφησε η μεγάλη της βραδιά στη Μύκονο.

 

«Ποτέ μου δεν είχα ονειρευτεί γάμους και νυφικά..Kαι ειδικά κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού το άγχος, και το τρέξιμο για την διοργάνωση του γάμου μου σε συνδυασμό με τη δουλειά μου και τις αμέτρητες ευθύνες ως νέα μανούλα, με έκαναν πολλές φορές να αναρωτηθώ “γιατί το περνάω όλο αυτό;” Τώρα ξέρω!!!Θα το ξαναέκανα ακόμα και εάν ήταν 100 φορές πιο δύσκολο. Ήταν το ωραιότερο παρτυ ever? και ναι, για μένα το νυφικό μου ήταν το ωραιότερο νυφικό του κόσμου όλου».

 

 

View this post on Instagram

 

Ποτέ μου δεν είχα ονειρευτεί γάμους και νυφικά..και ειδικά κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού το άγχος, και το τρέξιμο για την διοργάνωση του γάμου μου σε συνδυασμό με τη δουλειά μου και τις αμέτρητες ευθύνες ως νέα μανούλα, με έκαναν πολλές φορές να αναρρωτηθώ “γιατί το περνάω όλο αυτό;” Τώρα ξέρω!!! Θα το ξαναέκανα ακόμα και εάν ήταν 100 φορές πιο δύσκολο! Ήταν το ωραιότερο παρτυ ever🎇 και ναι, για μένα το νυφικό μου ήταν το ωραιότερο νυφικό του κόσμου όλου👰🏻🤵🏻 Σ´ευχαριστώ και πάλι υπέροχη @celiakritharioti ♥️ Ps @christoskerabos Ήμουν πολύ τυχερή που σε είχα δίπλα μου σε όλο αυτό! __________________________ 📸 @archive_wedding_photography Makeup&Hairstyling @hara_papanicolaou Wedding shoes @jimmychoo from @kalogirou_stores __________________________ #myweddingdress #weddingdress #dreamyweddingdress #myweddingday #061018 #FilipposAthina #wellworthit #blessed #bride #marriage

A post shared by ᴬᵀᴴᴵᴺᴬ ᴼᴵᴷᴼᴺᴼᴹᴬᴷᴼᵁ (@athinao1konomakou) onΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.