Η συγκίνηση της Μάγκυς Χαραλαμπίδου για τον μπαμπά της

141

Η Μάγκυ Χρααλαμπίδου μας σύστησε την μητέρα της, την Σαπφώ και την αδερφή της, την Έβελυν!

Η Μάγκυ μίλησε για τα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα και συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον πατέρα που έχει φύγει από τη ζωή.
Η Μάγκυ είπε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Δεν μοιάζουμε καθόλου…» Και η μητέρα της τόνισε: «Η Μάγκυ ήταν άτακτη, ζωηρή, κουραστικό παιδί».
Και η Μάγκυ υπογράμμισε πως οι φωτογραφίες στο Playboy ήταν κάτι που η μητέρα της ενέκρινε και αποκάλυψε πως πολλές φωτογραφίες που δημοσιεύει στο instagram τις τραβά η αδερφή της.
Όσο για τον μπαμπά της, είπε: «Ο μπαμπάς ήταν η αδυναμία μου. Η μαμά αναγκαστικά γινόταν ο κακός γονέας για να με τιθασεύσει. Μετά την εφηβεία, μετά τα 14 όταν έχασα τον μπαμπά ενωθήκαμε πάρα πολύ με τη μαμά.»

Και η κυρία Σαπφώ δήλωσε: «Ήταν καλό παιδί. Θυμάμαι όταν γύρισα στο σπίτι από το νοσοκομείο, για να πω στα παιδιά μου ότι έφυγε ο πατέρας σας, της είπα ο μπαμπάς πέθανε, θυμάμαι που μικρό παιδάκι γονάτισε στην πόρτα του γραφείου της, αγκάλιασε την πόρτα και έκλαιγε και έλεγε: «Εγώ τώρα δεν έχω πατερούλη» και της είπα: «Παιδάκι μου, εγώ τώρα θα είμαι και μπαμπάς σου και μαμά σου» και μου λέει: «Το ξέρω μανουλίτσα μου ότι θα είσαι και μπαμπάς μου και μαμά μου, αλλά εγώ δεν έχω τώρα πατερούλη».