Η Sony καινοτομεί φτιάχνοντας αναδιπλόμενα smartphone

του Ταξιάρχη Ν.

O Max J, έκανε γνωστό ότι η Sony θα συνεργαστεί με ανταγωνιστή της Galaxy Fold and Mate X

Τα smartphones έχουν σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στην τεχνολογία αυτό το έτος, συμπεριλαμβανομένων των Samsung και Huawei συσκευές αποκαλυπτήρια.

Ο Max J, ένας ευυπόληπτος παίκτης, αποκάλυψε ότι η Sony «εργάζεται σε έναν ανταγωνιστή στο Galaxy by και το mate X». Τώρα φαίνεται ότι η Sony θα μπορούσε σύντομα να ενωθεί με την εταιρεία, σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές που έγιναν.

 

Αυτό περιλαμβάνει μια μπαταρία 3, 220mAh και κάμερα ζουμ 10x. Επίσης ο Max J ισχυρίζεται, ότι τα μοντέλα λιανικής θα μπορούσαν να διαθέτουν έναν επεξεργαστή 855 και το μόντεμ X50. Από την άποψη του χρονοδιαγράμματος, η Sony θα μπορούσε να αποκαλύψει τη συσκευή τον Δεκέμβριο ή στις αρχές της 2020.

Αν αληθεύει αυτό, υποδηλώνει ο ίδιος, η Sony δεν θα αποκαλύψει το αναδιπλούμενο smartphone στην επερχόμενη διάσκεψη τεχνολογίας IFA, η οποία λαμβάνει χώρα από τις 6-11 Σεπτεμβρίου.

Η Samsung είχε αρχικά προγραμματιστεί να αρχίσει να πουλάει το smartphone της στο Galaxy Δίπλων στις 3 Μαΐου, αλλά αναγκάστηκε να καθυστερήσει μετά από αρκετούς δημοσιογράφους που ανακάλυψαν ατέλειες της οθόνης κατά τη διάρκεια των κριτικών. Εν τω μεταξύ, η Huawei καθυστέρησε επίσης την εκκίνηση του smartphone mate X για «επιπλέον δοκιμές», με την προβλεπόμενη ημερομηνία έκδοσης να είναι το Σεπτέμβριο.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.