Η πρώτη σόλο εμφάνιση της Αραβανή μετά τον χωρισμό της

H Ευαγγελία Αραβανή έκανε την πρώτη της εμφάνιση μόνη, αφού σύμφωνα με τις φήμες έχει χωρίσει από τον Νίκο Οικονομόπουλο.


Σύμφωνα με τις φήμες το ζευγάρι χώρισε λίγο πριν το Πάσχα, με την όμορφη παρουσιάστρια να επιστρέφει στο δικό της σπίτι, εγκαταλείποντας την οικεία του τραγουδιστή στα Νότια Προάστια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, η οποία επικαλείτο πηγή από το φιλικό περιβάλλον της Ευαγγελίας, εκείνη επιθυμούσε να κάνουν το επόμενο βήμα, για το οποίο ο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος. Η προβολή, μάλιστα, που είχε πάρει το ειδύλλιό τους ήταν κάτι που προβλημάτιζε τον Νίκο, αφού δεν θέλει να απασχολεί τη δημοσιότητα με τα προσωπικά του.

Κάπως έτσι επήλθε η οριστική απόφαση χωρισμού, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι ούτε από την παρουσιάστρια, ούτε από τον τραγουδιστή.

Ωστόσο, η Ευαγγελία Αραβανή πραγματοποίησε σόλο εμφάνιση σε γνωστό κατάστημα αθλητικών ενδυμάτων.

Ήταν ντυμένη casual ενώ δεν έβγαλε λεπτό τα γυαλιά ηλίου της.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.