Η Πάμελα Άντερσον μοιράζεται την απιστία του Ραμί στο blog της

της Ευρυδίκης Γ.

Η Πάμελα Άντερσον μοιράστηκε μια συγκλονιστική ανταλλαγή μηνυμάτων μέσω email στην οποία η πρώην του Αντίλ Ραμί ισχυριζόταν ότι κοιμόταν μαζί του καθ ‘όλη τη διάρκεια της σχέσης του και της Παμ.

Η Sidonie Biémont, 37 ετών, ισχυρίζεται οτι εξακολουθoυθούσε να έχει σεξουαλική επαφή με τον ποδοσφαιριστή και όταν ήταν με την Παμ την εποχή εκείνη.

Σε μια ανάρτηση Instagram, η Πάμελα έγραψε: «Σκέφθηκα να παραμείνω σιωπηλή, αλλά έχω την ευθύνη να συνεχίσω να βοηθάω άλλους.» κι έτσι ενθάρρυνε τους φαν της να μπούνε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, όπου μοιράστηκε ένα σύνδεσμο για να μιλήσει στο blog της επίσημης φιλανθρωπίας της, το Ίδρυμα Pamela Anderson.

Ο τίτλος “C’est La Vie”, είναι μια ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ της Sidonie Biémont με την Πάμελα, που αναφέρει λεπτομερώς το σοκ των γυναικών καθώς ανακαλύπτουν ότι ήταν σε ένα τρίγωνο αγάπης που δεν γνώριζαν.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.