Η οικογένεια της Κάιλι Τζένερ αποκάλυψε άθελά της το όνομα που θα δώσει στο νεογέννητο μωρό της

138

jener_main_2

Η σταρ έφερε στον κόσμο τον γιο της πριν από μερικές ημέρες – Το όνομα που «ακούγεται» πως θα του δώσει

Η Κάιλι Τζένερ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Τράβις Σκοτ και αφού το φύλο του μαθεύτηκε, το επόμενο ερωτηματικό για τους θαυμαστές της είναι το όνομα που θα του δώσουν.

Στην πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η σταρ για τον γιο της στο Instagram, δείχνοντας το χεράκι του, οι θαυμαστές της ανακάλυψαν κάτι στα σχόλια.

Συγκεκριμένα, σε όσα σχόλια άφησαν κάτω από τη φωτογραφία οι συγγενείς της Κάιλι Τζένερ, αναφέρεται η λέξη «Angel» που σημαινει «Άγγελος».

kylie

Το επικρατέστερο όνομα λοιπόν, για τον γιο του ζευγαριού είναι το Angel. Η μητέρα της Κάιλι, Κρις Τζένερ έγραψε κάτω από την ανάρτηση: «Angel Pie», η κολλητή της, Στέισι Καρανικολάου σχολίασε: «Αngel baby», ενώ ακόμα και η make up artist της Τζένερ έγραψε: «Ανυπομονώ να γνωρίσω αυτόν τον μικρό άγγελο».

alfred
kris
stacyΕπιπλέον, είναι πολλοί οι θαυμαστές της που εντόπισαν ότι η ημερομηνία γέννησης του μικρού αντιπροσωπεύει έναν αγγελικό αριθμό, σύμφωνα με την αριθμολογία.

Τέλος, στο baby shower που είχε οργανώσει η Κάιλι έναν μήνα πριν τη γέννηση του γιου της υπήρχαν παντού διακοσμητικά, που έγραφαν πάνω τους: «Angel Baby».

kyliejnenner_2

Ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον της διάσημης τηλεπερσόνας αναφέρει στην Page Six πως η ίδια σκοπεύει να κάνει σύντομα την ανακοίνωση για το όνομα του μωρού της, όμως πρώτα θέλει να σιγουρευτεί ότι έκανε τη σωστή επιλογή.