Η Νατάσα Μποφίλιου φανερά ανανεωμένη! Πιο αδύνατη από ποτέ

mpofiliou

Η Νατάσσα Μποφίλιου, έχει αδυνατίσει αρκετά ενώ έχει αλλάξει και το χρώμα των μαλλιών της. Είναι εξάλλου γνωστή αυτή η αλλαγή στην εμφάνιση της από το καλοκαίρι. Η ίδια είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες στους δημοσιογράφους.

«Δεν έχω χάσει τόσα πολλά κιλά! Απλά, σταμάτησα να δουλεύω και οι ώρες μου έγιναν κανονικές, ξυπνούσα κανονικά το πρωί μου, το μεσημέρι και το βράδυ μου. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, δεν έκανα καθόλου για την ακρίβεια», είπε χαρακτηριστικά, και κατόπιν πρόσθεσε «Απλώς ηρέμησα και βρήκα λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Άλλαξα και τα μαλλιά μου, τα έφερα πιο κοντά στο φυσικό μου».

Η ίδια βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην παρουσίαση δίσκου του Στάθη Δρογώση με τίτλο «Το κόκκινο τετράδιο» και, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς στις εικόνες που ακολουθούν, είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

Bofiliou Drogosis (3)

Bofiliou Drogosis (2)Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.