Η μητέρα του Κρις Ροκ ξεσπά κατά του Γουίλ Σμιθ – «Όταν χαστούκισε τον Κρις, μας χαστούκισε όλους»

455

Chris_Rock

«Τι σημαίνει αυτό; Δεν πηγαίνεις καν κάθε χρόνο», ανέφερε στις δηλώσεις της, η Ρόουζ Ροκ για την δεκαετή αποβολή του Σμιθ από τα Όσκαρ

Η μητέρα του Κρις Ροκ, Ρόουζ, μίλησε για το πολύκροτο σκηνικό τη βραδιά των Όσκαρ, με το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον γιο της, σε ζωντανή μετάδοση, μετά από ένα αστείο του κωμικού για τη σύζυγό του, Τζέιντα.

Ο Γουίλ θίχτηκε γιατί ο Ροκ αστειεύτηκε αναφερόμενος στην αλωπεκία της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ και χτύπησε τον ηθοποιό, «παγώνοντας» ολόκληρη την αίθουσα.

Μετά από καιρό, η μητέρα του Κρις Ροκ, τοποθετήθηκε δημόσια για το συμβάν, που έφερε τον γιο της σε πολύ δύσκολη θέση.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή του WIS Billie, «Jean Shaw», στη Νότια Καρολίνα στις ΗΠΑ, όπου αρχικά ανέφερε ότι: «Αντιδράς όταν η γυναίκα σου σε κοιτάζει λοξά, και πήγες και της έφτιαξες τη μέρα γιατί σάστισε στα γέλια όταν συνέβη».

«Όταν χαστούκισε τον Κρις, μας χαστούκισε όλους. Πραγματικά με χαστούκισε. Επειδή όταν πληγώνεις το παιδί μου, πληγώνεις και εμένα» είπε η Ρόουζ Ροκ και πρόσθεσε:

«Κανείς δεν άκουσε την ομιλία του. Κανείς δεν του έδωσε σημασία γιατί όλοι σοκαρίστηκαν, διερωτώμενοι “Τι συνέβη μόλις;”». Η Ρόουζ Ροκ αναφέρθηκε και στη δεκαετή αποβολή του Σμιθ από την Ακαδημία των Όσκαρ και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της:  «Τι σημαίνει αυτό; Δεν πηγαίνεις καν κάθε χρόνο».

Ο ίδιος ο Κρις ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση κατά του Σμιθ. Μόνο στο κοινό του, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας παγκόσμιας περιοδείας του, είπε: «Ακόμα επεξεργάζομαι αυτό που συνέβη».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Κρις μπορεί ακόμη να κάνει μήνυση στον Σμιθ για χειροδικία, αφού όπως εξήγησε ποινικολόγος στο Hollywood Life, έχει το περιθώριο ενός χρόνου να κινηθεί νομικά.

Πιο συγκεκριμένα, η ποινικολόγος είχε πει ότι:

«Ο Κρις Ροκ έχει έναν χρόνο για να αλλάξει γνώμη και είναι το μόνο άτομο που μπορεί να προκαλέσει τη σύλληψη του Σμιθ». Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Η παραγραφή για πλημμέλημα στην Καλιφόρνια διαρκεί ένα έτος και μόνο το θύμα πλημμελήματος μπορεί να “συλλάβει” έναν πολίτη».

Πηγή: Πρώτο Θέμα