Η μεγάλη απορία του μέλλοντα πατέρα Χάρι για το μωρό τους με τη Μέγκαν

Στο ρόλο του … μπαμπά μπήκε πρόωρα ο πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στο κέντρο ευπαθών ομάδων YMCA (South Ealing).

Ο δούκας του Σάσεξ και μέλλον πατέρας βρέθηκε να παίζει με μικρά παιδιά δοκιμαζόμενος στο ρόλο του πατέρα σκορπώντας χαμόγελα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος χορού για μικρά παιδιά σταμάτησε για να μιλήσει με μια μητέρα που παρακολουθούσε το γεγονός κρατώντας στην αγκαλιά της τον, μόλις τριών μηνών, γιο της, Ναζ. Ο Χάρι, που σε λίγες εβδομάδες θα κρατήσει στην αγκαλιά του το μωρό του με την Μέγκαν Μαρκλ αφού χαμογέλασε στον μικρούλη έθεσε μια απορία που τον βασανίζει στη μαμά του:

«Τη ρώτησε για τις ώρες που κοιμάται – νομίζω ότι αυτό τον ανησυχεί – κι αν κοιμάται κατά τη διάρκεια της νύχτας», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με το royal ρεπορτάζ, ο Χάρι προσπαθεί να αποσυμφορήσει από πολλές υποχρεώσεις το πρόγραμμά του ώστε να μπορεί να αφιερωθεί στα νέα του καθήκοντα, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό. Και με την Μέγκαν Μάρκλ τώρα ξεκουράζονται όσο μπορούν διότι σε λίγο αυτό θα είναι αδύνατο.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.