Η Kylie Jenner δίνει την απάντησή της για την πατρότητα της Stormi

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί η φημολογία πως η κόρη της Kylie Jenner  δεν είναι παιδί του αγαπημένου της, Travis Scott, αλλά του σωματοφύλακα της.

Μπορεί ο σωματοφύλακας της να διέψευσε οποιαδήποτε σχέση με τόσο με την Kylie, όσο και με το παιδί, ωστόσο τα σενάρια για την πατρότητα συνεχίζονται.

Πριν από μερικές ώρες όμως η reality star ανέβασε μια φωτογραφία της με τον Travis Scott από το βράδυ του Met Gala, και χωρίς πολλά σχόλια, hastags κλπ, έγραψε στη λεζάντα της: «Stormi’s parents» (aka οι γονείς της Stormi). Αλλά και από αυτό να μην πείστηκες, έχουμε ακόμη κάτι για σένα. Μετά την περίεργη και ασαφή του αντίδραση ο Tim ανέβασε στα social μία φωτογραφία στην οποία αναφέρει πως σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτός ο μπαμπάς της Stormi και πως ο λόγος που δεν απάντησε δημόσια, είναι γιατί δεν του αρέσει να παίρνει θέση για τόσο ευαίσθητα θέματα.

 

Stormi’s Parents ?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) onΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.