Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε αρετουσάριστες φωτογραφίες είναι υπέροχη!

της Λίνας Μ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανεβάζει αρετουσάριστες φωτογραφίες και προκαλεί χαμό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μοιραστεί τις διατροφικές συνήθειες αλλά και το πρόγραμμα γυμναστικής της. Κατάφερε να χάσει τα κιλά που την ταλαιπωρούσαν και έχει-κατά της γνώμη μας- ένα από τα πιο υγιή και όμορφα κορμιά της σόουμπιζ. Η παρουσιάστρια ανέβασε αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό στο λογαριασμό της στο Instagram και μας δείχνει πως είναι πραγματικά το σώμα της. Η Κωνσταντίνα επίσης είναι από τις λίγες γυναίκες του χώρου που έχουν εκφράσει την άποψή τους δημόσια για το θέμα των κιλών. Αναλυτικά όσα έχει πει:

«Δεν χρειάζεται να έχεις άγχος αν μια μέρα έχεις φάει λίγο παραπάνω. Αυτά είναι τα κιλά σου, αυτό είναι το σώμα σου σε όλες τις στιγμές, καλές ή κακές. Πρέπει να το αποδεχθείς γιατί εσένα σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γινόμαστε όλοι ίδιοι και να είμαστε αυτό που οι άλλοι θέλουν να είμαστε. Από τη φύση μας είμαστε όλοι διαφορετικοί, με διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικά χαρακτηριστικά»

Δείτε τις φωτογραφίες:Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.