Η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε πως ΝΑΙ έχει κοιτάξει το κινητό του Σάκη!!

191

Η Κάτια Ζυγούλη παραδέχτηκε πως έχει ψάξει το κινητό του Σάκη Ρουβά αποδεικνύοντας πως είναι μια απλή γυναίκα.

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι από τα πιο αξιοζήλευτα και αγαπημένα ζευγάρια της. Μετρούν μαζί πολλά χρόνια σχέσης αλλά και οι δύο εκτός από υπέροχοι γονείς τεσσάρων παιδιών είναι πολύ όμορφοι άνθρωποι.

Η Κάτια Ζυγούλη μέσα από το κανάλι της που διατηρεί στο YouTube μίλησε για τις σχέσεις και προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα στην ερώτηση «πότε κατάλαβες ότι ο Σάκης είναι ο άνθρωπός σου» ανέφερε: «Τον πρώτο καιρό απλά ήμουν τυφλή από έρωτα. Στην πορεία μπήκε λίγο και η λογική. Τα χρόνια πέρασαν. Κατάλαβα και το είχα νιώσει πολλές στιγμές , αλλά η μεγάλη απόφαση ήρθε όταν είπα ότι αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπάω παρά τις δυσκολίες -γιατί όλοι έχουμε τις δυσκολίες μας, μην κοροϊδευόμαστε- ήρθε με το μεγάλο δίλημμα τώρα μαζί ή φεύγω. Έκανα πέρα τον εγωισμό, είπα τον αγαπάω, θα μείνω μαζί του, θα τα παλέψω όλα και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι θα έχει πολλή ιστορία η ιστορία αυτή, θα έχει πολλή διάρκεια».

Τέλος, στην ερώτηση αν έχει ψάξει κινητό είπε: «Έχω ψάξει και κινητά και υπολογιστές και όλα! Αλλά το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς ότι δεν βγάζεις άκρη. Και αν δεν βρεις και κάτι θα λες κάπου αλλού τα έχει κρυμμένα».