Η Κατερίνα Καινούργιου έκοψε τα μαλλιά της και ανανέωσε το χρώμα

H Κατερίνα Καινούργιου είναι μία γυναίκα που δεν μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές στα μαλλιά, καθώς φαίνεται να έχει καθιερώσει πλέον τα μακριά πολύ ξανθά μαλλιά και δεν πειραματίζεται ούτε με το χρώμα, αλλά ούτε και με το μήκος. Αν και της πηγαίνει πολύ το look που έχει υιοθετήσει και πλέον την έχουμε ταυτίσει με αυτό, δεν είναι ποτέ περιττή μία μικρή ανανέωση.

Έτσι σκέφτηκε η παρουσιάστρια και επισκέφθηκε το κομμωτήριό της με διαφορετικές προθέσεις από ότι συνήθως. Όπως θα δείτε, αποφάσισε να λανσάρει το look που είδαμε να παίζει πολύ φέτος και στις stars του εξωτερικού, τις αφέλειες. Αν και δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται όντως για κούρεμα ή για κάποιο πρόσθετο ποστίς, μπορούμε να πούμε πως της πηγαίνει πολύ. Πέρα από αυτό, έκανε και μία ανεπαίσθητη αλλαγή στο χρώμα, καθώς εφάρμοσε την απόχρωση που είναι γνωστή ως baby blonde, σύμφωνα με τα stories της:

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.