Οι καλύτερες στιγμές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αποχώρησε από το Survivor μετά από 59 ημέρες συμμετοχής, θυμάται στα social media όλα όσα την έκαναν πιο δυνατή!

Η παρουσιάστρια που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και μπαίνει σιγά σιγά στους παλιούς ρυθμούς της, αναπολεί τις στιγμές της στα απαιτητικά αγωνίσματα και όπως έχει αναφέρει και η ίδια, παρά τις δυσκολίες, εκείνη κατόρθωσε να δείξει τον πραγματικό της εαυτό μέσα από το Survivor.

«Κάθε αγώνισμα, κάθε στιγμή, κάθε εμπόδιο, αλλά και κάθε χαμόγελο ένα άλλο συναίσθημα… Μακάρι να μπορούσα να σας τα αποτυπώσω σε λέξεις! Μόνο εικόνες που μιλάνε από μόνες τους. Ευχαριστώ τον αγαπημένο συνεργάτη @yayhann που ήταν εκεί μαζί μας και απαθανάτιζε το κάθε μας λεπτό! Συνεχίζεται…», έγραψε στο Instagram και ανέβασε τις καλύτερες στιγμές της από το παιχνίδι!

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.