Η Ηρώ Μπέζου είναι η νικήτρια του βραβείου «Μελίνα Μερκούρη»

Με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» τιμήθηκε η Ηρώ Μπέζου.

 

Η βράβευσή της αφορά στην ερμηνεία της στην παράσταση «Το Φιντανάκι» του Παντελή Χορν σε σκηνοθεσία Ανέστη Αζά που ανέβηκε στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

 

Η 30χρονη Ηρώ Μπέζου είναι η κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη.

 

«Ειλικρινά δεν το περίμενα. Δεν ήμουν προετοιμασμένη γι’ αυτό το βραβείο. Θα ήθελα να το μοιραστώ με δύο ανθρώπους που έχουμε συμπορευτεί μαζί όλα αυτά τα χρόνια, τον Χάρη Φραγκούλη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο» είπε συγκινημένη η ίδια, σύμφωνα με τη LIFO, παραλαμβάνοντας την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη. Την απονομή έκανε η περσινή νικήτρια του βραβείου Ιωάννα Κολλιοπούλου.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το βραβείο ανέρχεται στα 3000 ευρώ ενώ κάθε νικήτρια κρατά την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη για ένα χρόνο, όταν και την παραδίδει στην επόμενη νικήτρια. Συνυποψήφιες για το συγκεκριμένο βραβείο αυτή τη χρονιά ήταν η Ευαγγελία Καρακατσάνη, η Σίσσυ Τουμάση και η Έλλη Τρίγγου.

Πηγή: yupiii.grΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.