Η γκάφα της Σκορδά για Σαμαρά-Κομμάτα – Οι μπηχτές του Ουγγαρέζου, που την έφεραν σε αμηχανία

Απίστευτη γκάφα on air για τη Φαίη Σκορδά! Η παρουσιάστρια δεν γνώριζε πως ο Γιώργος Σαμαράς έχει σχέση με την Κωνσταντίνα Κομμάτα και έκανε την γκάφα!

Ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός ζουν τον απόλυτο έρωτα και φαίνεται πως ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου ότι ονειρευόταν. Φήμες λένε ότι το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια σχέσης, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2019.

Η Φαίη λοιπόν δεν γνώριζε ότι είναι μαζί και δήλωσε: «Αυτός ήταν με μία που είχε γίνει χαμός… Ααα, να μην το πούμε…»! Και τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της είπε σε έντονο ύφος: «Θα φύγω από την εκπομπή. Εκπομπή που φοβάται να αντικρίσει τον τηλεθεατή στα μάτια και να πει τις αλήθειες… Θα πούμε την αλήθεια Φαίη;»! Δείτε την αντίδραση της Φαίης, που ήρθε σε δύσκολη θέση!Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.