Η γιατρός που «έκαψε» τον Ντίνο Μήτογλου εργαζόταν ως μικροβιολόγος

302

giatros_doping_xr

Δούλευε στο κέντρο υγείας Ζωγράφου – «Πωλούσε» ονόματα προσώπων από τον χώρο του θεάματος για να προσελκύσει νέους πελάτες

Εργαζόταν στο Κέντρο Υγείας Ζωγράφου ως μικροβιολόγος και έκανε ενδοφλέβιες θεραπείες σε πολύ γνωστά μοντέλα. Μάλιστα στο site της δεσπόζουν τα ονόματα προσώπων από τον χώρο του θεάματος που αναφέρονται στις θεραπείες που προωθεί με διθυραμβικά σχόλια.

Ο λόγος για την γιατρό, η οποία κατηγορείται για χορήγηση σκευασμάτων ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές, καθώς και απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ.

giatros_doping___2_
giatros_doping___1_
giatros_doping___3_

 

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2020 η γιατρός, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της, χορηγούσε τις εν λόγω θεραπείες κυρίως σε αθλητές, είτε στον χώρο του πελάτη, είτε στην οικία της.

Παραμενει άγνωστο, όμως, αν εκεινοι γνώριζαν οτι τους χορηγούσε αναβολικές ουσίες. Ο μπασκετμπολίστας Ντίνος Μήτογλου, στη μήνυσή του που έφερε στο φως το Star υποστήριξε ότι «η γιατρός με διαβεβαίωσε πως τα δισκία ήταν “θαυματουργό φάρμακο” από τη Ρωσία. Μου χορήγησε έναν διάφανο ορό. Μετά από σχετική ερώτηση μου, η ίδια μου απάντησε πως ο ορός αυτός θα βοηθούσε στο… καθάρισμα του οργανισμού μου».

Σύμφωνα με την έρευνα της οικονομικής αστυνομίας τα σκευάσματα έρχονταν από την Βουλγαρία και μάλιστα σε μερικά από αυτά φέρεται η γιατρός να είχε τοποθετήσει ετικέτες του ΕΟΦ, ότι, δηλαδή, ήταν δήθεν εγκεκριμένα. Τα παράνομα σκευάσματα εντοπίστηκαν κατά την επιτόπια έρευνα των αρχών σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.