Η Φαίη μίλησε για τον σύντροφο που περιμένει να έρθει στη ζωή της

293

Η Φαίη Σκορδά η οποία εδώ και περίπου τρία χρόνια είναι μόνη στην προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα ουδέποτε έχει αναφερθεί σε προσωπικό επίπεδο για τις αναζητήσεις της στη ζωή.

Όλα άλλαξαν σήμερα το πρωί, όταν η ίδια μίλησε για τον σύντροφο των ονείρων της, τον άντρα εκείνο που θα τη βγάλει από τη μοναχικότητά της και θα πορευτούν μαζί στη ζωή.

Αφορμή στάθηκε και πάλι μία γενική κουβέντα που είχε με τους συνεργάτες της περί σχέσεων. Τότε, πήρε τον λόγο και σχολίασε για το πώς η ίδια βλέπεις τις ανθρώπινες ερωτικές σχέσεις: «Πρέπει να υπάρχει σίγουρα μια χημεία στην αρχή. Εγώ δεν είμαι συντηρητικός άνθρωπος. Απλώς για να αφεθώ και να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο χρειάζομαι πάρα πολύ χρόνο». Η ίδια πρόσθεσε με νόημα: «Εκτός κι αν είναι τόσο μάγκας που μπορεί να με κερδίσει και αισθανθώ εμπιστοσύνη. Εγώ για να λειτουργήσω πρέπει να έχω εμπιστοσύνη στον άλλον. Για μένα δεν υπάρχει καλό ή κακό, σωστό ή λάθος. Για να νιώσω αυτήν την εμπιστοσύνη πρέπει να νιώσω εγκεφαλικά και συναισθηματικά πάρα πολλά πράγματα. Μετά δεν είμαι συντηρητική. Τώρα, αν είναι κάποιος τόσο μάγκας να με πείσει… Είμαι 39, μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει. Αλλά αυτό δεν είναι συντηρητισμός»!

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή της.