Η Ευρυδίκη ποζάρει με το μπικίνι της

451

Evridiki_Exof

Τι τελευταίες μέρες του καλοκαιριού απολαμβάνει η Ευρυδίκη. H γνωστή τραγουδίστρια πόζαρε στον φακό του συζύγου της Μπομπ Κατσιώνη με το μπικίνι της.

Η Ευρυδίκη εξέπληξε ευχάριστα τους followers της καθώς δεν συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό στο προφίλ της στο Instagram.

Πάντως εντυπωσιάζει με το σώμα της, το οποίο φροντίζει να διατηρεί γυμνασμένο.

«Το χρώμα είναι το παν, το ασπρόμαυρο είναι περισσότερο», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις δύο φωτογραφίες οι οποίες ήδη έχουν αποσπάσει πολλά σχόλια και likes.

Evridiki
Evridiki1

Οι διακοπές με τον σύζυγό της και οι αναρτήσεις στο Instagram
Το ζευγάρι πραγματοποίησε μια εξόρμηση στο Ναύπλιο και κοινοποίησε μερικές φωτογραφίες από τις στιγμές του εκεί.

Οι δύο καλλιτέχνες διατηρούν χαμηλούς τόνους και σπάνια δημοσιεύουν υλικό από την προσωπική τους ζωή, όμως αυτή τη φορά έκαναν μία εξαίρεση και η Ευρυδική σε δύο αναρτήσεις άφησε μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram.
Στην πρώτη της ανάρτηση η τραγουδίστρια έγραψε: «Ο Αύγουστος είναι ο μήνας μας τα τελευταία 7 χρόνια. Ξεχειλίζει από χρώματα και χαμόγελα. Φέτος μας βρίσκει στο πανέμορφο Ναύπλιο. Εδώ έμελλε να συναντήσω την υπέρ ταλαντούχα Σάντυ που με στόλισε με ακόμα περισσότερα χρώματα», ενώ στη δεύτερη «Οι στιγμές μας! Και το καλύτερο daiquiri φράουλα του φετινού καλοκαιριού».