Η Ειρήνη Στεριανού και ο καινούργιος έρωτας στη ζωή της

157

Ο χωρισμός μετά το GNTM, τα νέα σχέδια και η σελίδα που άλλαξε στην προσωπική της ζωή.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η Ειρήνη Στεριανού, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, χώρισε μετά από πέντε περίπου χρόνια σχέσης, με τον Μανώλη Κολονέλλο.

Η Ειρήνη Στεριανού το βράδυ της Τρίτης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της, αλλά και τη νέα σελίδα στη ζωή της.

«Έχουμε τελειώσει τη σχέση μας από τον Νοέμβριο, απλά δεν το είχαμε βγάλει προς τα έξω γιατί δεν θέλαμε να πάρει τέτοια δημοσιότητα. Είχαμε προβλήματα και πριν μπω στο παιχνίδι, είχαμε χωρίσει και για δύο μήνες το καλοκαίρι, αλλά είπαμε να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία.

Το παιχνίδι μπορώ να πω ότι μας ένωσε λίγο, γιατί είχα την ανάγκη να έχω κάποιον άνθρωπο δικό μου να επικοινωνώ, έστω αυτά τα πέντε λεπτά που είχαμε να μιλήσουμε.

Αλλά εν τέλει είδαμε ότι δεν έχω ούτε εγώ να δώσω περισσότερα σε αυτή τη σχέση, ούτε να πάρω. Και θεωρώ ότι έγινε την κατάλληλη περίοδο γιατί κι εγώ τώρα έχω να ασχοληθώ με την καριέρα μου, με αυτά που τώρα μπορώ να πάρω από το παιχνίδι. Είμαι πολύ καλά τώρα στα προσωπικά μου. έγιναν όλα την κατάλληλη στιγμή», είπε, μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Στεριανού.