Η ΕΕ υπενθυμίζει στον Τζόνσον ότι στο θέμα του Brexit παραμένουμε ενωμένοι

Του Διονύση Δημητροπουλου

Με αφορμή δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων που θέλουν τον Βρετανό πρωθυπουργό να έχει πείσει Μέρκελ και Μακρόν να αλλάξουν στάση, εκπρόσωπος της ΕΕ τοποθετήθηκε.


Δήλωσε σήμερα (23/8) εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση παραμένει ενωμένη στο θέμα του Brexit. Αφού δημοσιεύματα σε ορισμένες βρετανικές εφημερίδες ανέφεραν πως ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον μπορεί να έπεισε τους ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας να αλλάξουν τη στάση τους.

Δήλωσε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι «Η θέση της Κομισιόν όσον αφορά τα ζητήματα του Brexit είναι γνωστή και παραμένει η ενιαία και μοναδική θέση της ΕΕ»

Επίσης, η εκπρόσωπος  πρόσθεσε «Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε εποικοδομητικά με το Ηνωμένο Βασίλειο σε οποιεσδήποτε συγκεκριμένες προτάσεις που είναι συμβατές με τη Συμφωνία Αποχώρησης»Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.