Η Δήμητρα Αλεξαδράκη αποκάλυψε οτι ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ζευγάρι – Αντιδράσεις από τη πρώην σύντροφο του

της Κατερίνας Βάζου

275

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Στάθης Σχίζας: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι! Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες τους - Glance

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επιβεβαίωσε την είδηση στα social media

Το Στάθη Σχίζα τον γνωρίσαμε μέσα από τον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης Survivor.

Ο επιχειρηματίας είναι στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού για το αν θα παραμείνει στον Αγιο Δομίνικο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να στηρίξει τον καλό της φίλο και δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου αποκαλύπτει τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε σε story φωτογραφία του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αγκαλιά καθώς και το τατουάζ του με το όνομα της ξανθιάς καλλονής.

«Εκτός από γλυκό παιδί,, κουβαλάει και το όνομα της φίλης μου στα πλευρά του » έγραφε στην φωτογραφία η Αλεξανδράκη.

Αντιδράσεις από την πρώην σύντροφο του Σχίζα 

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη προκάλεσε αντιδράσεις στην πρώην σύντροφο του Στάθη Σχίζα καθώς η ίδια δημοσίευσε ένα σχετικό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε: « Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι, ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! Δυστυχώς, δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο. Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο»

Δείτε τις αναρτήσεις τους

 

sxizas