Η Diana Ross ζητά να σταματήσουν οι επιθέσεις στον Michael Jackson

519

Σχεδόν δύο μέρες μετά το σάλο από τα σχόλια της Barbra Streisand για τον Michael Jackson, η Diana Ross παίρνει επίσης θέση κατά της κριτικής.

 

Η Ross η οποία είχε συνεργαστεί με τον Michael Jackson και υπήρξε στενή φίλη του, αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ Leaving Neverland και το «τσουνάμι» αντιδράσεων που έχει προκαλέσει. Η Ross έγραψε στο Twitter: «Αυτό είναι στην καρδιά μου σήμερα το πρωί. Πιστεύω ότι ο Michael Jackson ήταν και είναι μια θαυμάσια, απίστευτη δύναμη για μένα και για πολλούς άλλους».

Η τραγουδίστρια κάλεσε τους ανθρώπους να σταματήσουν την κριτική κατά του Jackson, γράφοντας «Σταματήστε στο όνομα της αγάπης», μια αναφορά σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της με τις Supremes.

Mόλις χθες, η Barbra Streisand ζήτησε τελικά συγγνώμη για όσα είπε για τους άνδρες που κατηγορούν τον Michael Jackson ότι τους κακοποίησε όταν ήταν ανήλικοι.

Η Barbra Streisand έγινε αποδέκτης κριτικής όταν δήλωσε πως πιστεύει μεν τις καταγγελίες των πρωταγωνιστών στο ντοκιμαντέρ Leaving Neverland αλλά ο Michael Jackson «δεν τους σκότωσε» κιόλας. «Ζητώ μία βαθιά συγγνώμη για κάθε πόνο ή παρεξήγηση που προκάλεσα, με το να μην διαλέξω πιο προσεκτικά τις λέξεις για τον Michael Jackson και τα θύματά του, γιατί οι λέξεις όπως τυπώθηκαν δεν αποτυπώνουν τα αληθινά μου συναισθήματα» έγραψε η Streisand στο Twitter.

«Δεν ήθελα να απορρίψω τα τραύματα που έχουν βιώσει αυτά τα παιδιά με κάθε τρόπο. Όπως όλοι οι επιζήσαντες μιας σεξουαλικής επίθεσης, θα πρέπει να συνεχίσουν να το κουβαλάνε αυτό για όλη τους τη ζωή. Μετανιώνω και ελπίζω ο James και ο Wade να αναγνωρίζουν ότι πραγματικά τους σέβομαι και τους θαυμάζω γιατί είπαν την αλήθεια», πρόσθεσε.

 

Πηγή: govastileto.gr