Η αρχαία πόλη της Ταϊλάνδης πρέπει να είναι στις προτιμήσεις σας για διακοπές

του Ταξιάρχη Ν.

Είναι γεμάτη με όμορφους ναούς και παλάτια που αξίζουν να τα επισκεφθείτε.

Οι διακοπές στην Ταϊλάνδη προσφέρουν πολλές περιπέτειες που πρέπει να δείτε, αλλά για τους ατρόμητους εξερευνητές για ένα ταξίδι στην αρχαία πόλη είναι καλή επιλογή.

Μην περιμένετε να βρείτε αρχαία μνημεία, εδώ θα βρείτε φωτεινά και πολύχρωμα παλάτια, περίτεχνους ναούς και τέλειες λίμνες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η αρχαία πόλη είναι πραγματικά ένα πάρκο μουσείων που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους επισκέπτες μια ματιά στην πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό που βρίσκεται σε όλη τη χώρα.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πάνω από 100 μνημεία που αναπαράγουν μερικά από τα διάσημα και αρχιτεκτονικά κατορθώματα της Ταϊλάνδης, τα οποία βρίσκονται σε πάρκο, έτσι ώστε κάθε δομή να είναι στο σωστό μέρος.

Τα κυριότερα μέρη περιλαμβάνουν το ορεινό παλάτι Sumeru, το οποίο φρουρείται από ένα γιγάντιο ψάρι, ενώ το παλάτι Sanphet Prasal έχει μεγάλο χρονικό διάστημα για τους επισκέπτες με την μαγευτική αρχιτεκτονική του.

Επίσης, η χρυσή γέφυρα κάνει μια εικόνα-τέλειο σημείο, για να πάτε μια βόλτα, ενώ οι λίμνες είναι γεμάτες με αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένων περίπλοκα αγάλματα στα σχήματα των δράκων. Ακόμη το αρχαίο Siam είναι το μεγαλύτερο υπαίθριο μουσείο στον κόσμο, με 200 στρέμματα για να το εξερευνήσετε.

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι τουρίστες επιλέγουν την Ταϊλάνδη να ταξιδέψουν για να δουν τη ζωή με το ποδήλατο πόσο διαφορετικά είναι από αυτά που ζουν. Αν σχεδιάζετε λοιπόν ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη, φροντίστε να μην χάσετε μερικά από τα καλύτερα πράγματα για να δείτε και να κάνετε-αλλά αφήστε λίγο χρόνο στο δρομολόγιο για να χαλαρώσετε στις απίστευτες παραλίες της.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.