Η αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: Αυτά είναι τα τηλεοπτικά της σχέδια για του χρόνου! (Vid)

Τι θα κάνει του χρόνου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;


Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τα σχέδιά της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν! Η Κωνσταντίνα για ακόμα μία φορά ήταν λαλίστατη!

Η παρουσιάστρια αφού αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day ότι είναι της οικογένειας αλλά δεν της αρέσει και τόσο να βάλει νυφικό! Όσο για τον γάμο; Η Queen Ντίνα τόνισε ότι δεν της αρέσει η προετοιμασία του γάμου και θα της άρεσε να της γίνει η πρόταση γάμου και να παντρευτεί αμέσως… Αφού έκανε τις εν λόγω ρομαντικές δηλώσεις, στη συνέχεια προέβη σε αποκαλύψεις. Σε ποιο κανάλι τελικά θα την δούμε και σε ποια ζώνη; Η Κωνσταντίνα παραδέχθηκε ότι είναι σε συζητήσεις με τηλεοπτικούς σταθμούς και δεν έχει αποκλείσει καμία ζώνη! «Δεν με παρακαλάνε όλες οι ζώνες να κάνω εκπομπή και εγώ λέω δε θα έρθω» υπογράμμισε! Τελικά, τι θα κάνει την επόμενη χρονιά;

Η αποκάλυψη της Σπυροπούλου στο παρακάτω βίντεο!Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.