Η άγνωστη λεπτομέρεια στο στιλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα

22.06.2018 | 12:25 Σχολιάστε αυτό το άρθρο
Print This Post

Το στιλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα παραμένει μοναδικό μέχρι και σήμερα και γι’ αυτό τόσοι πολλοί σχεδιαστές θέλησαν να την ντύσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της.

Τα υπέροχα μεσάτα της φορέματα και, φυσικά και το διάσημο πλεόν κούρεμά της τραβούσαν πάντα την προσοχή.

Αλλά όλοι έδιναν τόση σημασία στα μαλλιά της, που η πριγκίπισσα αναγκαζόταν να τα  κόβει κάθε δύο με τρεις εβδομάδες, μέχρι αποκτήσει αυτό το επιμελώς ατημέλητο στιλ που μας κέρδισε.

«Ό,τι κι αν έκανα, γινόταν πρωτοσέλιδο», αποκάλυψε ο προσωπικός της κομμωτής, Richard Dalton στο Town&Country.

Όταν λοιπόν εκείνη τον επισκέφθηκε ζητώντας του να κόψει τα μακριά της μαλλιά πριν φύγει για την Αφρική, αποφάσισε να μην το κάνει αμέσως για να μην τραβήξουν την προσοχή. Τα έκοβαν λίγο-λίγο, μερικά εκατοστά κάθε φορά. «Έπρεπε να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί», είπε ο Richard.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα pixie κούρεμα που κόνταινε διαρκώς χωρίς να το παίρνει κανείς είδηση. Δεν είναι πανέξυπνο; Και την ένοιαζε τόσο η εικόνα της, που παντού τη συνόδευε ένας άλλος κομμωτής που τη γνώριζε καλά, ο Sam McKnight. «Ήξερε τη δύναμη που είχε», δήλωσε σε συνέντεξή του στο Today, ενώ πρόσθεσε ότι κάποτε, η Diana του είχε πει χαρακτηριστικά «Θα πάω σε τόσα μέρη γεμάτα με κόσμο που θα περιμένει να δει την πριγκίπισσα, και δε θέλω να τους απογοητεύσω. Δε θέλουν να δουν εμένα να βγαίνω από το γυμναστήριο, θέλουν να δουν την Πριγκίπισσα Diana.»

Φαίνεται πως το να είσαι διαρκώς αψεγάδιαστη, έχει το τίμημά του. Άρα θα πρέπει να το σκεφτούμε πολύ καλά πριν ευχηθούμε να γίνουμε η Meghan Markle, στη θέση της Meghan Markle.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.