Η Τζολί κάνει ταινία την ζωή βετεράνου αεροπόρου του Β΄ Παγκοσμίου

Ακόμα μια μοναδική ταινία από την γνωστή ηθοποιό

Τζολί

 

Η ζωή και οι περιπέτειες ενός Ολυμπιονίκη και βετεράνου αεροπόρου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ενέπνευσαν την Ατζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) που σκηνοθετεί ταινία για αυτές : Την συναρπαστική ιστορία του ο 97χρονος σήμερα Λούις Ζαμπερίνι  (Louis Zamperini) την διηγήθηκε ο ίδιος στην ηθοποιό – γειτόνισά του στο Χόλιγουντ που αποφάσισε με πολύ σεβασμό να την κάνει ταινία.

Πρόκειται για την ταινία  «Unbroken»,που έχει απορροφήσει την  Αντζελίνα Τζολί, από τους δικούς της ρόλους και τις ανθρωπιστικές της δράσεις ανά τον κόσμο.
Ο  Λούις Ζαμπερίνι ήταν το νεαρότερο μέλος της ομάδας των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς του Βερολίνου, το 1936. Αν και τερμάτισε  στην 8η θέση, ο εκπληκτικός τελευταίος γύρος που έκανε σε 56 δευτερόλεπτα, προκάλεσε το ενδιαφέρον του Χίτλερ, ο οποίος επέμενε να τον συναντήσει προσωπικά.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.