Η συγγνώμη του Γιάννη Λοβέρδου στον Σταμάτη Μαλέλη, για το άστοχο σχόλιο του

Το facebook πήρε φωτιά

 

malelhs2

Παραδέχτηκε δημόσια το λάθος του ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος, για όσα έγραψε στο facebook για τον Δντη Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star, Σταμάτη Μαλέλη και την πρώην γυναίκα του Μαρία Σταματέρη. Η άποψη του Λοβέρδου στο facebook, αφορούσε τις προσλήψεις των κυριών Μ.Σταματέρη, Ε.Κατρίτση και Α. Σαλαγκούδη στη ΝΕΤ.

Το κείμενο έγραφε: “Σήμερα ξεκινά εκπομπή στη ΝΕΤ κι η Μαρία Σταματέρη, πρώην σύζυγος του φίλου μου του Μαλέλη. Στη ΝΕΤ συνεχίζει κι η Ελένη Κατρίτση, πρώην σύζυγος του Χατζηνικολάου ενώ συνεχίζεται κι η άθλια εκπομπή της κόρης Σαλαγκούδη με τεράστιο κόστος και μηδενική τηλεθέαση. Το όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων στη χρεοκοπημένη ΕΡΤ κι η ευθύνη της κυβέρνησης Σαμαρά που περικόπτει οριζόντια μισθούς και συντάξεις για το αίσχος αυτό είναι τεράστια”.

08

Και συνέχισε: “ Η εκπομπή της κ. Σταματερη ήταν στο Σταρ ,αλλά πλέον λόγω περικοπών, δεν μπορούσε ο φίλος μου ο Μαλέλης να την πληρώνει. Και τη φόρτωσε στη ΝΕΤ όπου διευθυντής είναι ο πρώην υφιστάμενος του Λιάτσος. Τραγικά πράγματα σε εποχές γενικής κατάρρευσης”

Φυσικά το θέμα το “πήρε χαμπάρι” και ο Σταμάτης Μαλέλης, όπου μπήκε στη “συζήτηση”, και έγραψε: “ Αγαπητέ Γιάννη δεν έχω ιδέα αν θα κάνει εκπομπή η πρώην γυναίκα μου στην ΕΡΤ . Εργάζεται στο Σταρ. Νομίζω ότι κάνεις λάθος ”. Επίσης, έγραψε : “Είναι αθλιότητα το θέμα της πρώην γυναίκας μου είναι ανύπαρκτο. Απαιτώ από κάθε έντιμο συνομιλητή συγνώμη”.

10

Λίγο αργότερα κι ενώ ο Γιάννης Λοβέρδος δεν απαντούσε στα σχόλια του, ο Σταμάτης Μαλέλης έγραψε : “Τι έγινε όσοι βρίζατε μουγκαθήκατε. ΟΛΟ ήταν ένα ψέμα. Η Σταματέρη δεν ήταν ΠΟΤΕ στην ΕΡΤ σε αντίθεση με τον Λοβέρδο”.

Θέλοντας να δώσει μια απάντηση από την πλευρά της Μαρίας Σταματέρη, έγραψε ο Σταμάτης Μαλέλης : «Η Σταματέρη με διαβεβαιώνει, ότι όλα είναι ψέμα και κινείται δικαστικά κατά των συκοφαντών της. Λυπάμαι για αυτούς που διψούν για αίμα».

Λίγες ώρες αργότερα , ο Σταμάτης Μαλέλης έγραψε: “Η εκπομπή έπαιξε χωρίς φυσικά την Σταματέρη. Τώρα ο συκοφάντης θα δώσει λόγο στη Δικαιοσύνη”.

0....

Ωστόσο, δίνοντας ακόμη μια “ευκαιρία” να αναγνωρίσει το λάθος του ο Γιάννης Λοβέρδος, ο διευθυντής του STAR έγραψε στο Fb:

20000000

 

Και ο δημοσιογράφος, αυτό και έπραξε:

1200

 

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.