Η συγγνώμη του Γιάννη Λοβέρδου στον Σταμάτη Μαλέλη, για το άστοχο σχόλιο του

369

 

malelhs2

Παραδέχτηκε δημόσια το λάθος του ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος, για όσα έγραψε στο facebook για τον Δντη Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star, Σταμάτη Μαλέλη και την πρώην γυναίκα του Μαρία Σταματέρη. Η άποψη του Λοβέρδου στο facebook, αφορούσε τις προσλήψεις των κυριών Μ.Σταματέρη, Ε.Κατρίτση και Α. Σαλαγκούδη στη ΝΕΤ.

Το κείμενο έγραφε: “Σήμερα ξεκινά εκπομπή στη ΝΕΤ κι η Μαρία Σταματέρη, πρώην σύζυγος του φίλου μου του Μαλέλη. Στη ΝΕΤ συνεχίζει κι η Ελένη Κατρίτση, πρώην σύζυγος του Χατζηνικολάου ενώ συνεχίζεται κι η άθλια εκπομπή της κόρης Σαλαγκούδη με τεράστιο κόστος και μηδενική τηλεθέαση. Το όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων στη χρεοκοπημένη ΕΡΤ κι η ευθύνη της κυβέρνησης Σαμαρά που περικόπτει οριζόντια μισθούς και συντάξεις για το αίσχος αυτό είναι τεράστια”.

08

Και συνέχισε: “ Η εκπομπή της κ. Σταματερη ήταν στο Σταρ ,αλλά πλέον λόγω περικοπών, δεν μπορούσε ο φίλος μου ο Μαλέλης να την πληρώνει. Και τη φόρτωσε στη ΝΕΤ όπου διευθυντής είναι ο πρώην υφιστάμενος του Λιάτσος. Τραγικά πράγματα σε εποχές γενικής κατάρρευσης”

Φυσικά το θέμα το “πήρε χαμπάρι” και ο Σταμάτης Μαλέλης, όπου μπήκε στη “συζήτηση”, και έγραψε: “ Αγαπητέ Γιάννη δεν έχω ιδέα αν θα κάνει εκπομπή η πρώην γυναίκα μου στην ΕΡΤ . Εργάζεται στο Σταρ. Νομίζω ότι κάνεις λάθος ”. Επίσης, έγραψε : “Είναι αθλιότητα το θέμα της πρώην γυναίκας μου είναι ανύπαρκτο. Απαιτώ από κάθε έντιμο συνομιλητή συγνώμη”.

10

Λίγο αργότερα κι ενώ ο Γιάννης Λοβέρδος δεν απαντούσε στα σχόλια του, ο Σταμάτης Μαλέλης έγραψε : “Τι έγινε όσοι βρίζατε μουγκαθήκατε. ΟΛΟ ήταν ένα ψέμα. Η Σταματέρη δεν ήταν ΠΟΤΕ στην ΕΡΤ σε αντίθεση με τον Λοβέρδο”.

Θέλοντας να δώσει μια απάντηση από την πλευρά της Μαρίας Σταματέρη, έγραψε ο Σταμάτης Μαλέλης : «Η Σταματέρη με διαβεβαιώνει, ότι όλα είναι ψέμα και κινείται δικαστικά κατά των συκοφαντών της. Λυπάμαι για αυτούς που διψούν για αίμα».

Λίγες ώρες αργότερα , ο Σταμάτης Μαλέλης έγραψε: “Η εκπομπή έπαιξε χωρίς φυσικά την Σταματέρη. Τώρα ο συκοφάντης θα δώσει λόγο στη Δικαιοσύνη”.

0....

Ωστόσο, δίνοντας ακόμη μια “ευκαιρία” να αναγνωρίσει το λάθος του ο Γιάννης Λοβέρδος, ο διευθυντής του STAR έγραψε στο Fb:

20000000

 

Και ο δημοσιογράφος, αυτό και έπραξε:

1200