Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών πίσω από την επίθεση στη γερμανική πρεσβευτική κατοικία

Στο πλαίσιο “εκστρατείας εναντίον της Γερμανικής καπιταλιστικής μηχανής”

7B21324C249688C87C477E750DAF9D57

Την ευθύνη για την επίθεση στην οικία του πρεσβευτή της Γερμανίας στο Χαλάνδρι, τα ξημερώματα της 30ής Δεκεμβρίου 2013 ανέλαβε σήμερα Τρίτη η οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών με μακροσκελή προκήρυξη που απέστειλε στην εφημερίδα Το Ποντίκι.

Στο πλαίσιο “εκστρατείας εναντίον της Γερμανικής καπιταλιστικής μηχανής”, οι τρομοκράτες αναφέρουν ότι προσπάθησαν να χτυπήσουν στις 12 Ιανουαρίου και τις κτιριακές εγκαταστάσεις της Mercedes – Benz στη Νέα Κηφισιά, αλλά την πρώτη φορά απέτυχαν λόγω αστοχίας υλικού, ενώ η δεύτερη πυροδοτήθηκε κανονικά “και διέγραψε την προσχεδιασμένη διαδρομή”, αλλά είτε επειδή έγινε “μια άθλια απόπειρα συγκάλυψης της ενέργειας (…) είτε λόγω δικής μας λανθασμένης επιλογής σημείου βολής (πιθανόν μακριά απ’ το στόχο)” η ρουκέτα δεν διένυσε την επιθυμητή απόσταση και βρίσκεται περιμετρικά των εγκαταστάσεων της Mercedes – Benz.

Καταλήγοντας, οι τρομοκράτες καλούν “σε μια αντιευρωπαϊκή – αντικαπιταλιστική καμπάνια, μέσω ένοπλων επιθέσεων, διαδηλώσεων και συγκρούσεων”.

“Το εξάμηνο της Ελληνικής προεδρίας της ΕΕ προσφέρει – από κάθε άποψη – σημαντικές ευκαιρίες προς την κατεύθυνση αυτή. Ας τις εκμεταλλευτούμε” αναφέρεται.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.