Γυναίκα πυροβολήθηκε στο κεφάλι ύστερα από καβγά

Τραυματισμένη στο Τζάνειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται μία γυναίκα, η οποία δέχτηκε πυροβολισμό ενώ βρισκόταν σε καφέ-μπαρ στην οδό Μαυρομιχάλη 22 στον Πειραιά.

 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε στις 8.00 το πρωί της Δευτέρας άγριο καβγά με άντρα μέσα στο μαγαζί στον Πειραιά. Ο άντρας είχε πάνω του όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η γυναίκα δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι.

Η μία εκδοχή είναι να την πυροβόλησε ο άντρας και η άλλη να προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Δεν αποκλείεται και το σενάριο το όπλο να εκπυρσοκρότησε πάνω στην προσπάθεια του άντρα να πάρει το όπλο από τα χέρια της γυναίκας.

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση εν ζωή στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά ενώ κι ο άνδρας φέρεται να έχει τραυματιστεί από το ίδιο βλήμα στον ώμο.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.