Γυναίκα χωρίς όνομα: Σοκ για τον Φώτη – Η είδηση που ανατρέπει τα δεδομένα

Καταιγιστικές οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤΙ «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που η Μαρίνα καταφέρνει και ξεπερνά τον κίνδυνο μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, ο Φώτης διαβάζει το ημερολόγιο της Μάρθας και μαθαίνει κάτι που τον σοκάρει ολοκληρωτικά…

Η είδηση πως η Μαρίνα νοσηλεύεται στην εντατική μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε συγκλονίζει τους πάντες. Η Μάρθα, βλέποντας την κοπέλα να σε αυτήν την κατάσταση, απελπίζεται και εξοργίζεται με την Κάτια, καθώς είναι βέβαιη πως εκείνη βρίσκεται πίσω από τη δολοφονική επίθεση., ενώ ο Μιχάλης με τον Φώτη αισθάνονται άσχημα γιατί δεν κατάφεραν να την προστατεύσουν!

Από την άλλη, η Κάτια μαθαίνει ότι η Μαρίνα είναι ζωντανή και φοβάται ότι αν συνέλθει θα την καταγγείλει στην Αστυνομία, ενώ κάποιες φορές αισθάνεται τύψεις.

Οι μέρες περνούν και η κατάσταση της Μαρίνας παραμένει σταθερή και κρίσιμη και τα αγαπημένα της πρόσωπα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της.

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.