Γωγώ Τσαμπά: «Έχω πέντε χρόνια να πιω αλκοόλ – Έπινα αρκετά»

495

gwgw-tsampa

«Κρατάω πάντα το κομποσχοίνι πάνω μου, ακόμη κι όταν τραγουδάω» αποκάλυψε η γνωστή ερμηνεύτρια δημοτικών τραγουδιών

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Γωγώ Τσαμπά η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πίστη της στον Θεό και τις καταχρήσεις του παρελθόντος.

«Κρατάω πάντα το κομποσχοίνι πάνω μου, ακόμη κι όταν τραγουδάω. Είναι η προσευχή μου και το φυλαχτό μου» αποκάλυψε η ίδια. «Εξομολογούμαι δυο φορές τον χρόνο. Πάω βλέπω τον πνευματικό μου και παίρνω μια ευχή. Πολλές φορές πιστεύω ότι μας φυλά από κάτι. Ακόμη κι όταν με το αυτοκίνητό μου έφυγα σε μια στροφή το 2003 είπα: “Παναγία μου και Χριστέ μου να γλυτώσω και να μην πάρω άλλους ανθρώπους στον λαιμό μου”. Οδηγούσα εγώ, επέστρεφα από δουλειά και κοιμήθηκα» ανέφερε.

Και συνέχισε: «Τα τελευταία χρόνια δυο χρόνια έχω οδηγό και με μεταφέρει μετά τα πανηγύρια, γιατί μπορεί να δουλεύω σερί μερόνυχτα χωρίς να κοιμηθώ. Στα πανηγύρια μπορεί να τραγουδάω σερί 8 ώρες».

Αναφερόμενη στη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη, είπε: «Κανονικά έπρεπε να τον πω κύριο Κραουνάκη, αλλά θα τον πω Σταμάτη. Μου έστειλε μόνος το τραγούδι και με περίμενε στα σκαλιά στο στούντιο ηχογράφησης. Ντρεπόμουν και έτρεμα. Με πήρε αγκαλιά και ηρέμησα. Είναι τιμή μου που τραγούδησα τραγούδι του», ενώ αποκάλυψε: «Έχω να πιω πέντε χρόνια αλκοόλ. Έπινα αρκετά. Δεν χρειάστηκα βοήθεια, ευτυχώς βρέθηκε άνθρωπος δικός μου που μου το είπε. Τώρα πίνω μόνο νερό όταν τραγουδάω. Και κρύο γάλα το πρωί».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο
Πηγή: protothema.gr