Γνωστός ηθοποιός “πιάστηκε” σε τρένο σε… ντροπιαστικές στιγμές!

Bryan-Cranston2

Γνωστός ηθοποιός, στο μήνα του μέλιτος “πιάστηκε” να κάνει σεξ με τη γυναίκα του στο τραίνο με το οποίο ταξίδευαν!

Ο λόγος γίνεται για τον Bryan Cranston, τον πασίγνωστο ηθοποιό από πολλές Αμερικανικές ταινίες αλλά κυρίως από την σειρά Breaking Bad!

bryan-cranston-twitter-promote

Ο 61χρονος ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο βραδινό πασίγνωστο σόου της Αμερικανικής τηλεόρασης του Conan O Brien την περασμένη Πέμπτη και εκεί είπε τα πάντα για την όλη ιστορία του ατυχούς συμβάντος.

«Πρόσφατα με την όμορφη σύζυγο μου την Robin γιορτάσαμε 28 χρόνια γάμου. Όταν βρισκόμασταν στο ταξίδι του μέλιτος στην Ευρώπη, έπρεπε να πάμε από την Ελβετία στην Ιταλία και από το πρακτορείο μας πρότειναν να πάρουμε το τρένο. «Παρεμπιπτόντως, στο τρίτο τούνελ θα βρίσκεστε για 50 λεπτά. Παραδοσιακά τα ζευγάρια εκμεταλλεύονται αυτό το χρόνο».

Έτσι κι έγινε και όταν το τρένο στο οποίο ήταν επιβιβασμένοι με το αυτοκίνητο τους, μπήκε στο τούνελ το ζευγάρι έπιασε δουλειά. «Περνούσαμε ωραία απολαμβάνοντας τον έρωτα, αλλά σύντομα άρχισα να βλέπω τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της γυναίκας μου και υπέθεσα πως τα μάτια μου είχαν αρχίσει να συνηθίζουν στο σκοτάδι… Μέσα σε δευτερόλεπτα μπαμ! Βγήκαμε ξανά στο φως.»

Αποτέλεσμα; Όλα να βγουν… φάτσα φόρα στο φως, μπρος σε όλα τα μάτια όσων ήταν στα αυτοκίνητά τους στο πίσω μέρος του τρένου!Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.