Γκουντάρας: Το συγκινητικό μήνυμα της γυναίκας του μετά την αποχώρησή του από τον Alpha

43

H Νάταλι Κάκκαβα ανέβασε οικογενειακή φωτογραφία και ένα πολύ τρυφερό κείμενο.


O Γρηγόρης Γκουντάρας ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, κάτι το οποίο γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο παρουσιαστής βρισκόταν για αρκετές σεζόν κάτω από την τηλεοπτική στέγη του εν λόγω σταθμού, τόσο με την παρουσία του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όσο και με την παρουσία του στην εκπομπή «Τι Λέει;» με την Ελένη Τσολάκη.

Μετά, λοιπόν την ανάρτησή του, η σύζυγός του αποφάσισε να κάνει κι εκείνη μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, μέσω της οποίας αναφέρεται στην «μεταβατική» ημέρα που βίωσαν, αλλά και το δημόσιο «ευχαριστώ» στον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Σήμερα ήταν ομολογουμένως μια μεταβατική ημέρα για μας…Η ζωή και οι άνθρωποι συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν άλλες φορές θετικά και άλλες αρνητικά…Στο τέλος της ημέρας όμως το μόνο που μετράει για μας είναι να είμαστε μαζί και ενωμένοι…Γρηγόρη μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη οικογένεια που δημιουργήσαμε…Τα παιδιά σου κι εγώ σ αγαπάμε όσο τίποτα άλλο στον κόσμο…Το φιλαράκι σου…».

Δείτε την ανάρτησή της.