Γκάφα ολκής από ρεπόρτερ του BBC: Αποκάλεσε… Μπιλ Κλίντον τον Μπιλ Κόσμπι

430

Μπιλ Κόσμπι: Αποφυλακίζεται μετά από δύο χρόνια - Είχε καταδικαστεί για  σεξουαλικές επιθέσεις | in.gr

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει το γλωσσικό ολίσθημα ρεπόρτερ του BBC, η οποία μπλέχτηκε και καθώς κάλυπτε, σε ζωντανή μετάδοση, την αποφυλάκιση του κωμικού ηθοποιού, Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλικές επιθέσεις, αποκάλεσε τον κατηγορούμενο… Μπιλ Κλίντον.

Η γκάφα της δημοσιογράφου Μισέλ Φλερί έγινε έξω από το δικαστήριο της Πενσυλβάνια, όπου αποφασίστηκε η αναίρεση της καταδίκης του Κόσμπι, που εξέτισε μόλις τα δύο χρόνια της ποινής του, ενώ του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έως 10 ετών.

 

 

«Εδώ είναι το μέρος που ο Μπιλ Κλίντον έχει αποκαλέσει σπίτι του, όμως απόψε θα κοιμηθεί στο κρεβάτι του ύστερα από μια ανατρεπτική απόφαση αναίρεσης της καταδίκης του», είπε, έξω από τις φυλακές, κοντά στη Φιλαδέλφεια, μπλέκοντας το όνομο του ηθοποιού με εκείνο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, η Φλερί.

Όταν όμως η ζωντανή σύνδεση ολοκληρώθηκε, ο συνάδελφός της, Χιου Έντουαρντς, που μετέδιδε το δελτίο ειδήσεων, απολογήθηκε για το λάθος της ανταποκρίτριας.

«Απλώς για να το ξεκαθαρίσουμε, για αυτό που ειπώθηκε στην εισαγωγή της Μισέλ, η οποία κατά λάθος ανέφερε το όνομα του Μπιλ Κλίντον, ζητούμε συγγνώμη», είπε στον αέρα ο δημοσιογράφος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα